Trener(e): Mikael Larsson, Vegard Dahl

Dommer(e): Thomas Aker - Pedram Alavi
Kampreferat:
Knepent tap i premieren

Lyns innebandyhelter tapte i dag fortjent med 7 - 9 for Ørnulf i seriepremieren i 4. divisjon.

Første periode startet meget rotete med mange personlige feil fra Lyns side, noe som ble straffet knallhardt av mer rutinerte spillere hos Ørulf. Allerde etter ett minutt måtte Reiersen i Lyn-buret plukke ut den første gållen av buret etter meget slapt forsvarsspill.

I grunnen er det lite å skrive hjem om etter de to første periodene der resulatene var 1 - 3, og 1 - 4, altså totalt 2 - 7 etter to perioder.

Etter de to første periodene hadde man en god prat i pausen, og ble enige om å brette opp ermene, og spille enkelt. Altså, spille på nærmeste mann, og følge opp en pasning med et løp. Parallelt med at Ørnulf ble slitne (de hadde kun 8 mann totalt, noe som gjør prestasjonen deres enda bedre) klarte vi å spille ballen raskere mellom oss, og løpene og bevegeligheten på topp ble bedre.

Tredje periode ble vunnet med 5 - 2 etter godt spill, lure bytter og bra organisering. Dessverre klaret vi ikke å score mer mot slutten, og gutta fra Ørnulf kunne juble høyes, og dessverre fullt fortjent.

Neste kamp for Lyn innebandy er lørdag 4. oktober klokken 13:30 på Bjølsen matchbane, og motstander er Sagene 4, et lag vi slo i begge kampene i fjor.

Trener Larsson oppsummerte kampen på følgende måte i garderoben.

- En helt grei start, men vi er altfor gavmilde med målene. Neste gang må alle skjerpe seg, og jobbe dobbelt så hardt, så kan vi vinne.

Utmerkelser

Dagens Lyn-gutt: Sønnen til Geir Schei (Espen Schei) som flagget ved hver Lyn-scoring.
Dagens mål: Andreas Heimerback mente selv han hadde et kremmerhus, så la gå:)
Dagens debutant: Den beste av nykommerne var utvilsomt Erik Hanseid på backplass

Mikael Larsson: 4

Ikke med grunnet sykdom eller skade: Joachm Westher Andersen, Geir Schei.

Fakta:

Lyn Innebandy - Ørnulf 7 - 9 (1 - 3), (1 - 4), (5 - 2)
Mål: T. Høglund (12.42), A. Heimerback (34.38), L. Kjos (41.53), V. Dahl (53.05), C. Hermansen (53.50), K. Arvesen (57.00), K. Arvesen (59.09).
Tilskuere: ca. 15

Vi takker en glimrende dommerduo for kampen, og våre motstandere Ørnulf for en god kamp.