Trener(e): Joakim Dragsten
Dommer: Sondre Brudvik
Tilskuere: 248

Kampreferat

Første omgang var en sjansefattig affære der begge lag slet med å få skikkelig tak på kampen. Lyn var noen ganger frempå med halvveis truende brudd, men klarte ikke å omsette noen av dem til scoring. Etter en periode hvor Lyn fant mer fotfeste i kampen og lykkes i større grad å etablere seg på Åsanes banehalvdel glipper det plutselig, og Åsane kommer på en kontring. Litt mot spillets gang står det 1-0 til Åsane, og Lyn går til pause med en minus i målprotokollen. Andre omgang fortsetter omtrent i samme spor sonden første med jevnt spill uten nevneverdige farligheter til noen av lagene. Åsane får på et punkt et farlig innlegg, men avslutningen går rett på Kirvil som er der hun skal være. Med halvtimen igjen å spille får Sofie Tunes sin retur for Lyn etter to år i TIL 2020. Like etter får Lyn en corner som lander i feltet og som etter litt om og men blir spilt utover av Trine. Vilde Asbøll skyter på første touch og dundrer ballen i mål i sin debut for Lyn. Utover en middels stor mulighet til Åsane og at Maia Melgård erstatter storesøster Kamilla skjer det ikke stort å bemerke resten av kampen, og Lyn reiser hjem fra Bergen med et poeng i bagasjen.