Trener(e): Oddbjørn Sindland
Dommer: Marit Buhaug Folstad
Tilskuere: 685

Kampreferat

Lyn hadde aldri før kommet til cupens semifinale, og når motstander endte med å bli erkefienden Vålerenga på Intility arena var alle elementer på plass for et spennende oppgjør. Kampen startet godt for bortelaget som var helt på høyde med de høytflyvende vertene fra Oslo øst. Og bedre ble det da Kamilla Melgård ble sendt i bakrom av Kristin Holmen da omgangen så smått var på hell. Kamilla ble fulgt av Elise Thorsnes som for anledningen spilte stopper i stedet for sin vante spissposisjon. Thorsnes slet både i løpsduellen og med å ikke bli vendt av da de entret sekstenmeteren. Melgård hadde dermed ingen problemer med å skru ballen i lengste hjørnet. 1-0 til Lyn! Ledelsen sto seg til pause, og Lyn kunne gå i garderoben med sine bredeste smil. I andre omgang reduserer Karina Sævik, men når Miriam Mjåset kriger inn atter en ledelse til Lyn med et kvarter igjen å spille var det nok noen og enhver som håpet at Lyn kunne gå helt til finalen. Men dessverre reduserer Vålerenga knappe to minutter senere og kampen går til ekstraomganger. De starter på verst tenkelige vis med en scoring fra nevnte Elise Thorsnes. Lyn ga det et tappert forsøk, men lykkes dessverre ikke å utligne innen siste fløyt. Alt i alt var det en kamp begge lag kunne ha vunnet, så til tross for at cupeventyret var over for denne gang var det mye positivt å ta med seg inn i sesongavslutningen for gjengen som tapet til tross hadde skrevet klubbhistorie.