Trener(e): Oddbjørn Sindland
Dommer: Abdulahi Al-Fahad
Tilskuere: 213

Kampreferat

I bunnoppgjøret mot Avaldsnes var det kun tre poeng som var godt nok for et Lyn-lag i poengnød. Lyn gikk til kampen med et ønske om å ta sommerferie med lavere skuldre og større avstand til bunnlagene Avaldsnes og Arna-Bjørnar. Og dette var tydelig helt fra start hvor Lyn tar regien og har fullstendig kontroll på Avaldsnes. Allerede etter seks minutter får Jenny Røsholm Olsen bryste inn et innlegg fra Kristin Holmen, og derfra så jentene seg aldri tilbake. 2-0 kommer på et frispark fra Iselin Sandnes Olsen som går i hjørnet bak tidligere Lyn-keeper Siri Ervik. På 3-0 spilles Kamilla Melgård i bakrom av en feilvendt og sterk Anna Aahjem, og løfter ballen rolig og kaldt over en utrustende Siri Ervik. Like før pause skal Anna Aahjem legge til rette igjen med en frekk flikk videre til Jenny Røsholm Olsen som deretter prikker ballen i vinkelen. Klassescoring! Lyn tar foten noe av gassen i andre omgang, men er langt fra ferdig av den grunn. 5-0 kommer på et innlegg fra Josefine Birkelund som treffer Selma Hernes på et umarkert løp inn boksen hvor hun avslutter sikkert. Lyns siste mål fullfører Jenny Røsholm Olsens hat-trick hvor hun spilles i bakrom av en heading fra Trine Skjelstad Jensen. Jenny er sikker som banken og triller ballen forbi Avaldsnes keeper. I tillegg til en fantastisk prestasjon av Lyn-jentene ble kampen preget av at Bastionen dukket opp og heiet jentene til seier med bluss, synging kampen gjennom og en deilig forløsende "her kommer vi" anført av Julie Aune Jorde da kampen var over.