Trener(e): Oddbjørn Sindland
Dommer: Henrikke Holm Nervik
Tilskuere: 315

Kampreferat

Brann kom til Oslo og Grorud som favoritter, men Lyn startet sterkt og spilte bedre enn Brann i kampens første periode. Brann tok mer og mer over i neste periode, men når Lyn kom inn i kampen igjen kulminerte det i 1-0 ved Anna Nerland Aahjem. Lyn gikk til pause med ledelsen intakt. I andre omgang startet Brann best og klarte å utligne etter en stygg feilpasning fra Kristin Holmen på Lyns banehalvdel. Omtrent rett etter avspark går Brann i angrep og når Lyn sliter med å klarere utnytter Brann seg av situasjonen og tar ledelsen. Lyn presset på for utligning mot slutten av kampen, men lyktes dessverre ikke. Trine Skjelstad Jensen fikk sin retur i Lyn-drakta i løpet av andre omgang og lyktes langt bedre med sine offensive bidrag enn de defensive.