Trener(e): John Sveinsson
Dommer: Ivar Hornslien
Tilskuere: 2684

Kampreferat

Lyn åpnet godt, og særlig Finn Seemann bidro med mye det første kvarteret. Etter hvert jobbet Frigg seg stadig mer inn i kampen og skapte nok mest før pause. Gjestene vant blant annet cornerstatistikken i første omgang med hele 8-1.

Målene kom ikke før etter hvilen og det var Friggs Steinar Johannesen som to ganger satte ballen bak Roar Martinsen. Finn Seemann hadde et frispark i tverrliggeren mellom de to Friggmålene, og gjestene fikk en scoring annulert på 0-2, men så begynte Lyn å snu kampen. Ole Stavrum reduserte etter fint forarbeid av Tore Rolstad. Samme mann utlignet i sluttminuttene i en mølje foran mål etter et Lynfrispark. Lyn virket som de tok for lett på opgaven, men berget altså ett poeng og det var greit nok i denne kampen.

Finn Seemann åpnet kampen trålende, men ble litt borte etter hvert, Jan Rodvang klarteseg bra på backen med sin store fart, men best på Lynlaget var helt klart Hans Nylund.