Trener(e): Henning Berg
Dommer: Svein Oddvar Moen
Tilskuere: 20152

Kampreferat

Lyn hadde spillet og sjansene i åpningen av byderbyet, men det var gjestene som fikk det første målet. Lyn bare fortsatte trykket og særlig Endre Fotland Knudsen kom til flere gode muligheter. Etter en drøy halvtime satt Lyn i gang en flott overgang. Ståle Stensaas slo et godt innlegg og Magne Simonsen satte inn utligningen på volley. 1-1 stod seg til pause.

I andre omgang fortsatte Lyns overtak. Etter drøyt ti minutter fikk Odion Jude Ighalo ballen etter et mislykket skuddforsøk fra Tomasz Sokolowski og plasserte ballen utagbart nede i høyre hjørne. Dagens store høydepunkt kom da Kim Holmen ble byttet inn. Han mottok umiddelbart en lang klarering fra Soko, utfordret Jarl André Storbæk, løp over halve banen og scoret sikkert alene med keeper. Feiring med kortprogram i turn hører med. En flott kveld og en fullt fortjent seier for et godt Lynlag.

Se bilder fra kampen på: Lynbilder.no