Trener(e): Henning Berg
Dommer: Per Ivar Staberg
Tilskuere: 10314

Kampreferat

Lyn fikk en strålende start på kampen da Edu snappet opp et svakt tilbakespill fra Mikael Dorsin, rundet keeper og ga vertene 1-0 etter åtte minutter. Rosenborg tok etterhvert kommandoen i kampen anført av en svært opplagt Daniel Braaten. Gjestene klarte ikke å skape altfor mye og Lyn holdt tett og gikk til pause med ledelsen intakt.

Etter hvilen fortsatte gjestenes overtak. Trønderne skapte flere sjanser, men fikk fortsatt ikke uttelling. Etterhvert kom Lyn mer frampå igjen og en meget god Edu viste hvilken klassespiller han er da han driblet seg inn i feltet og banket inn 2-0. Bare minutter senere reduserte trønderne til 2-1 på et flott frispark fra Sapara, men etter mer gjestepress og et par Lynkontringer var det klart at poengene ble igjen i Oslo.

Chinedu Obasi Ogbuke ble kåret til Lyns beste.