Trener(e): Henning Berg
Dommer: Kjetil Sælen
Tilskuere: 4785

Kampreferat

Åpningen av kampen ble preget av et Lynlag som gjorde mange personlige feil defensivt. Tromsø kunne dermed ta ledelsen på en dødball etter 16 minutter. Lyn våknet etter dette og utlignet ved Espen Hoff. Mot slutten av omgangen tok hjemmelaget over og det var fortjent nok da Magnus Powell omsatte et flott Espen Hoff-innlegg på overtid.

I andre omgang gikk Lyn ut og styrte fra start og tok ledelsen med 3-1 på et herlig hælspark tverrligger inn fra Edu. Tromsø kom tilbake igjen, men en fantastisk pasning fra Jo Tessem og iskald avslutning fra Erling Knudtzon ga 4-2. Jo Tessem headet riktignok umiddelbart etter en ball i eget nett så de fem tilleggsminuttene ble mer spennende enn de burde ha vært.