Trener(e): Henning Berg
Dommer: Svein-Erik Edvartsen
Tilskuere: 10643

Kampreferat

9 min. Sokolowski legger inn fra høyre, og Powell gir alt for å nå ballen på hodet, og får frispark mot seg.

18 min. Espen Hoff mottar ballen litt inne på Branns halvdel, og går selv med ballen og avslutter fra 20 meter. Skuddet går en snau halvmeter til side for mål.

19 min. Miller tar ballen fra Edu, og skubber ham vekk med hoften. Frispark til Lyn helt ved kanten av 16-meteren. Gislasson triller videre til Sokolowski, som blir forstyrret av en møtende forsvarer og skyter langt utenfor.

30. Kampen jevner seg etter at Lyn har styrt den til nå, men Brann sliter med Lyns fartsfylte overganger.

31 minutter Edu stjeler ballen fra Sigurdsson , og setter fart rett mot mål. Lobber ballen over Opdal, og Sigurdsson brassesparker ballen vekk helt på streken! Kampens desidert største sjanse.

37 min. Brann får muligheten til å kontre, og Daniel Theorin gjør flere forsøk på å stoppe Miller. Han klarer det til slutt, og da blir det gult kort.

1 - 0 Et fortjent ledermål til Lyn. Espen Hoff mottar en ball litt ute på kanten etter pasning fra Gislasson, utfordrer Knudsen og kommer seg innover i banen. En av 1. omgangs profiler setter ballen i motsatt hjørne, utagbart.

På overtid i første omgang får Brann kanskje med sin beste mulighet. Winters kommer til skudd inne i feltet, men det blir blokkert.

57 min. Espen Hoff får gult kort etter nok en en takling av Martin Andresen.

Eddie Gustafsson kommer ut og fanger ballen rett foran Robbie Winters. Skotten sparker Gustafsson, og Lustü blir rasende. Spillere må gå mellom for å holde ”Psycho” unna. Winters får gult kort. Dommer gjør sitt beste for å dempe denne småampre kampen nå.

2 - 0 Tomasz Sokolowski forserer med ballen,  og får avsluttet fra ca. 20 meter. herlig avslutting helt i hjørnet!

Christian Brink river ned Helstad på 18 meters hold. Martin Andresen tar frisparket. Lustü ofrer seg som vanlig og stopper ballen med kroppen.

på overtid blir det rødt kort til Brann: Eirik Bakke feller Edu, og blir utvist etter sitt andre gule kort for kvelden.