Trener(e): Kent Bergersen
Dommer: Bernt Håvard Bruheim
Tilskuere: 1349

Kampreferat

Lyn åpnet best på Briskeby og fikk en litt heldig uttelling tidlig da Pål Strand forsøkte å klarere et innlegg fra Paul Obiefule, men i stedet satt en hel volley rett i eget kryss. HamKam kom raskt mer med i kampen etter scoringen, og da Paul Obiefule ble utvist for en meget stygg tofotstackling etter en drøy halvtime så det lovende ut for hjemmelaget. Lucas Pratto ville det annerledes og doblet ledelsen med en fin dribling og god avslutning, mens vertene fortsatt kokte etter utvisningen. Denne stillingen holdt seg omgangen ut.

Etter pause måtte Lyn ta hensyn til at de var en mann mindre og la seg kompakt bakpå for å forsvare ledelsen og eventuelt satse på kontringer. Hamarlaget presset på og kom til noen muligheter, men Lyn hadde ganske god kontroll. Et par brukbare kontringer ble det også, men ingen av lagene fikk det helt til å stemme og dermed endte det 0-2. Lyn greit til fjerde runde etter en nokså dramatisk kamp.