Trener(e): Kent Bergersen
Dommer: Odd Arne Kalløkkebakken
Tilskuere: 1010

Kampreferat

Det var tidlig tydelig at forskjellen er stor mellom Tippeliga og 3. divisjon. Riktignok åpnet Lyn svakt, men Røa så aldri særlig farlige ut. Etter omtrent halvspilt omgang ga Paul Obiefule Lyn ledelsen etter et fint innlegg fra Magne Simonsen. Ti minutter senere doblet Theodor Elmar Bjarnason ledelsen, før Obiefule scoret sitt andre og sikret en solid 3-0 ledelse til pause.

Andre omgang startet ganske rolig, men etter 18 minutter slo Diego Guastavino en corner som hjemmelaget satte i eget nett. Lucas Pratto fikk også to scoringer før hjemmelaget omsider skapte et par sjanser i sluttminuttene. Røa skapte en fin ramme rundt kampen, men på banen var divisjonsforskjellen som den skal være og Lyn gikk greit videre til tredje runde.